logo
Updated information will follow due to health circumstances.

NAMESTITEV / ACCOMMODATION
e-mail: booking@worldcup.si
Mobile: +386 31 691 681

PISARNA TEKMOVANJA / RACE OFFICE
e-mail: office@worldcup.si
Tel: +386 59 179 752

Follow us

Monika Hrastnik – Maribor’s Athlete of the year 2020

Monika Hrastnik – Maribor’s Athlete of the year 2020

Monika Hrastnik won the title Maribor’s Athlete for 2020. The best athletes are selected every year by the Maribor Sports Association and this title is an additional confirmation of the excellent results that Monika has achieved in the past and current season.

 

The next race on the mountain bikers’ calendar in the downhill is the home race, which will take place on 14 and 15 August in the Bike Park Maribor on Pohorje. Tickets are already available through the Eventim system and at all Petrol service stations.

Ponosni smo, da je bila Monika Hrastnik imenovana za športnico Maribora za leto 2020. Naziv, ki ga vsako leto najboljšim športnikom podeli Športna zveza Maribor, je dodatna potrditev odličnih rezultatov, ki jih je Monika nanizala v pretekli in aktualni sezoni.

 

Naslednja tekma, ki je na koledarju gorskih kolesarjev v disciplini spust, je domača tekma, ki se bo 14. in 15. avgusta odvijala v Bike Parku Maribor na Pohorju. Vstopnice so že na voljo prek sistema Eventim in na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

 

Foto: Športna zveza Maribor