logo
Updated information will follow due to health circumstances.

NAMESTITEV / ACCOMMODATION
e-mail: booking@worldcup.si
Mobile: +386 31 691 681

PISARNA TEKMOVANJA / RACE OFFICE
e-mail: office@worldcup.si
Tel: +386 59 179 752

Follow us

Ride a bike or take the bus

Ride a bike or take the bus

Due to the downhill World Cup race, we have a limited number of parking spaces under Pohorje. We advise you to visit the qualifications (14.8.) and the race (15.8.) by bicycle or by public city passenger transport – bus number 6.

 

If you still can’t do without a car, we advise parking about 1 km from the venue and take a short walk to the finish arena.

 

Tickets for the qualifications on Saturday and the race on Sunday are still available at the early bird price online. The ticket includes the ride with the cable car or chiar lift, access to the Finish and Expo Area.  There you will see all the trends for the upcoming cycling season.

 

Visitors will be required to show a covid-19 conformation (full vaccinated, recovered from covid-19 in the past 6 months or HAGT/PCR test not older than 48/72 hours).

 

Zaradi tekme svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu v disciplini spust imamo pod Pohorjem omejeno število parkirnih mest. Svetujemo vam, da se na kvalifikacije (14.8.) in na temo (15.8.) odpravite s kolesom ali z javnim mestnim potniškim prometom – avtobus številka 6.

 

Če brez avtomobila vseeno ne gre, svetujemo parkiranje na t. i. strelišču in kratek sprehod do ciljne arene. Vstopnice za kvalifikacije v soboto in tekmo v nedeljo so še na voljo po predprodajni ceni na Petrolovih bencinskih servisih in na spletu. Vstopnica omogoča prevoz z gondolo, obisk ciljne arene in ogled razstavnega prostora, kjer so na ogled trendi za prihajajočo sezono v kolesarstvu.

 

Tudi bone je mogoče izkoristiti za nakup vstopnice. Če želite vstopnico plačati z boni, potem jo rezervirajte na bon21@visitpohorje.si. Obiskovalci bodo ob vstopu morali izkazati t. i. PCT pogoj, ki ga bomo v skladu s predpisi preverjali ob vstopu na prizorišče.